New York Yellow | Prémium kutyaruha

A PrincePet által megálmodott kutyaruhával meglepheted kedvencedet és divatosan öltöztetheted. Prémium minőségi anyagokból készült, egyedi kutyaruha. A különleges anyag egyedi megjelenést biztosít kutyusodnak bármerre is visz az utatok.

 

New York városi kutyakabátunk kiváló minőségű ökobőrből készült. Nem csak a hidegebb időjárásnak megfelelő, hanem stílusos is. Ezt a kutyakabátot az egyediség és az elegancia jellemzi. Így akár a gazdi is hozzáöltözhet a kutyusához.

 

Magyar termék. Minőségi kézzel készült, aprólékosan kidolgozott esztétikus és időtálló kutyaruha. A PrincePet kutyaruhák megalkotásakor különös figyelmet fordítunk az igényes kidolgozásra. Minden egyes darab nagy odafigyeléssel készül. A kézzel készült darabok igazi értéke, hogy nincs két teljesen egyforma termék, így teljesen más végeredményt ad, mint a tömeggyártásban készült termékek.

 

LIMITÁLT SZÉRIA!

 

A képen látható kutya egy Francia bulldog, aki M-es méretű ruhát visel.

Ha egyik méret sem felel meg a kutyusodnak, rendelhetsz tőlünk egyedi méretű ruhát is, csak írj nekünk a hello@prince-pet.hu email címre és segítünk!

Color
Sárga
10 990 Ft
Comparison
To Favourites
Recommend
Print
Question about the product
Mérettáblázat