Information

Contact
Delivery
Payment
Contact Us
Contact
Company name / Name:
H&K Trade System Bt.
Address:
Középszer utca 34 fsz/2, Miskolc, 3529, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hungary
Phone number:
Shop name:
PrincePet
Tax number:
28842907-1-05
EU VAT number:
HU28842907
Company registration number:
05-06-018390
Company court:
Miskolci Cégbíróság
Registering date
2020.11.20
Bank account number:
11600006-00000000-94478945
Contact person name:
PrincePet
Contact person´s phone number:
+36707502101
Contact person´s e-mail address:
The minimum order amount is:
Gross 8 500 Ft
Delivery
GLS - házhozszállítás
mygls_csv
Kiválóan felépített hálózatával gyors és zökkenőmentes csomagszállítást tesz lehetővé, így a csomagok már a feladást követő munkanapon kiszállításra kerülnek.

A hatalmas GLS HUB mellett 89 depó és több mint 2200 futár gondoskodik arról, hogy a csomagok a megfelelő szortírozást követően minél előbb eljuthassanak a címzettekhez. A házhozszállítás mellett 1700 átadópontból (GLS CsomagPontok és GLS Automaták) álló hálózatával a GLS ebben a szegmensben is országos lefedettséget kínál.
Shipping cost: 1 690 Ft
GLS - Csomagpontok
mygls_csv_dropoffpoints
Igazítsa saját idejéhez a csomagátvételt a GLS Automaták és GLS Csomagpontok segítségével.

A GLS Automaták többsége elhelyezkedésüknek köszönhetően 0-24 óráig rendelkezésére áll. A csomag átvételére az értesítésben szereplő PIN kód megadásával 5 munkanap áll rendelkezésre. Az utánvét kifizetése Automata esetén kizárólag bankkártyával történhet.

GLS CsomagPontok esetén a csomag átvételére érvényes személyi okmány bemutatásával szintén 5 munkanap áll rendelkezésre. A csomagok minden szállítási mód esetében a feladást követő munkanapon kiszállításra kerülnek.
Shipping cost: 1 590 Ft
MPL- Házhozszállítás
mpl
Az MPL a Magyar Posta csomagszállítási szolgáltatása. A világ bármely szegletébe, gyorsan, kényelmesen, megfelelő áron, az egyedi igényeknek is megfelelve kínál futárszolgáltatást.
Shipping cost: 1 249 Ft
MPL - Csomagpont vagy PostaPont
postapont
Ezzel szállítási móddal a Magyar Posta fiókjaiba vagy MOL töltőállomásokra kérheti a csomag kiszállítását.
Shipping cost: 1 090 Ft
Foxpost csomagautomaták (automatára történő csomagküldés)
foxpost_hu_xlsx_automata
A FOXPOST egy egyszerű, rugalmas, érintkezésmentes és környezettudatos csomagátvételi és -küldési mód. Ha megrendelésed bármely FOXPOST csomagautomata egyikébe kéred, nem kell egész nap a futárra várnod. Az országos, folyamatosan bővülő csomagautomata-hálózat automatái könnyen hozzáférhetőek az ország számos pontján, hol beltérben, hol kültéren, és reggeltől estig elérhetőek. Miután átadtuk a FOXPOST-nak a csomagot, ők 1 munkanap alatt kiszállítják az automatába, majd sms-ben küldenek egy értesítőt és egy egyedi kódot, mellyel 3 napig átveheted. Fontos: az automatáknál csak bankkártyával tudsz fizetni. Csomagodat 14 napon belül a webshop kondíciói szerint visszaküldheted. Ezt bármelyik FOXPOST automatánál egyszerűen megteheted az egyedi csomagátvételi kód újbóli megadásával. Az automaták listáját és további információt itt találsz.
Shipping cost: 949 Ft
Payment
Credit card payment via Simplepay
I acknowledge that the following personal data stored by the data controller of H&K Trade System Bt. (Headquarters: Hungary 3529 Miskolc, Középszer utca 34 Fsz / 2) in the user database of prince-pet.hu will be transferred to OTP Mobil Kft. As a data processor. The scope of data transmitted by the data controller is as follows: name, e-mail address, telephone number, delivery address. The nature and purpose of the data processing activity performed by the data processor can be viewed in the SimplePay Data Management Information, at the following link: http://simplepay.hu/vasarlo-aff
Utánvéttel
Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor kívánja kiegyenlíteni, akkor válassza az "Utánvétel" fizetési módot.
Contact Us
Required to fill out!
Required to fill out!
Required to fill out!